Ruter i Geopark Odsherred

OBS: Denne side er under opbygning!

I Geopark Odsherred findes en perlerække af vandre- og cykelruter, og der er flere på vej. Her på siden vil du snart kunne finde ruter til download, oversigtskort over vandreruter, cykelruter samt en række nye naturcykelruter, som etableres og bliver skiltet i løbet af foråret 2021.

Rundt om Rørvig er én af de nye naturcykelruter, hvor du både udfordres på den tekniske terrænkørsel og kan suge naturoplevelser til dig i rige mængder. Ruten løber igennem det rå og kurvede landskab ved Nakkehalvøen, det idyliske Rørvig og videre ud gennem Rørvig Sandflugtsplantage med en af Danmarks bedste badestrande så tæt på, at du let bliver fristet til en afstikker og måske en kølende dukkert i Kattegat.

Se ruten Rundt om Rørvig

 

Du kan også lade dig inspirere af den storslåede og benhårde cykelrute, Bjergruten, som er en del af den kommende Tour de France-rute i området omkring Bjergene i Odsherred.

Klik her for at se og downloade Bjergruten

Se også nærmere på vandreruten Højderygstien, der bugter sig langs de tre Odsherredbuer. De geologiske formationer hæver sig op over resten af landskabet og giver garanti for nogle af Danmarks smukkeste udsigter.

Klik her for at se folderen om Højderygstien

 

Kulturhistorie

Landskab

Kunst

Råvarer

Hvad er en Geopark

UNESCO Global Geopark Odsherred

Landkort

Projekter