Om festivalen

Geopark Festival 2019 foregår d. 1. – 4. august.

Hvad er Geopark Festival?
Geopark Festival er en festival i hele Odsherred Kommune. Den løber over fire dage, hvor vi fejrer områdets rige historie, mangfoldige kultur og alsidige natur. Festivalen handler om borgerinddragelse, så hvis du tænker: “Geopark? Hvad er det for noget – har det noget med mig at gøre?”. Ja, det har det bestemt!

Geoparken omfatter hele Odsherred – vores kunst, kulturhistorie, råvarer og landskab. Geoparken er således ikke et afgrænset område med rutschebaner eller vandland, som vi nok typisk forbinder med parker. Hele området er i spil, hvor vi har mulighed for at vise vores projekter, virke og kunst til hinanden, landliggerne og turisterne.

Festivalen er med til at gøre både borgere og gæster klogere på, hvem vi er og har været i Odsherred, og der er rig mulighed for at komme hinanden nærmere. Vores seværdigheder, specielle bygningsværker og landskab bliver alt sammen inkluderet. Geopark Festivalen skiller sig ud, fordi der er så mange borgere, der åbner dørene op til deres egne hjem og inviterer folk ind for at fortælle om gamle dage, byde på lokale råvarer, spille deres sange eller noget helt fjerde. 

Festivalprogrammet består af et hav af spændende arrangementer spredt rundt i Odsherred med noget for enhver smag. Der er noget til børnefamilierne, til de kunstinteresserede, musikinteresserede, naturinteresserede, til de aktive, til de nørdede, til de madglade og til dem, der bare gerne vil hygge sig med en fadøl.

Følg Geopark Festival på Facebook, hvis du vil se billeder og opdateringer løbende.

Gå til festival-forsiden