Direktør til Fonden Geopark Odsherred

Kan du lede og videreudvikle Danmarks eneste UNESCO Global Geopark? Er du stærk på forretningsudvikling, netværk og har du en sikker hånd i forhold til personaleledelse, økonomistyring og projektudvikling?

Om jobbet

Fonden Geopark Odsherred skal efter 5 år have ny direktør, der skal stå i spidsen for den fortsatte udvikling af Geopark Odsherred. Ambitionen er, at Geoparken skal være en platform for udvikling i forhold til egnens aktører og lokalsamfund. Gennem fortsat udfoldelse af Geoparkens temaer skal der skabes udvikling, vækst, engagement og stolthed. Samtidig overtager fonden en ikke ubetydelig kommerciel aktivitet i form af ferieboligformidling i Odsherred – og denne virksomhed skal fortsætte sin positive udvikling.

Som direktør skal du – i tæt samarbejde med en aktiv og kompetent bestyrelse – stå i spidsen for dette arbejde.

Organisationen rummer et erfarent team på 10 medarbejdere med forskellige fagligheder, heraf 4 som primært beskæftiger sig med formidling af ferieboliger.

Væsentlige opgaver

  • at sikre at Geoparken bevarer sin status som UNESCO Global Geopark
  • at realisere Fondens strategi frem mod 2024
  • at øge fondens indtjening, bl.a. gennem formidling af ferieboliger
  • at sikre et tæt samarbejde med egnens forskellige aktører – både frivillige, virksomheder og organisationer

Din profil

Som direktør forventes du at have ledelseserfaring, strategiske evner og indsigt i projektudvikling og økonomistyring. Det er en forudsætning, at du mestrer engelsk på forhandlingsniveau. Du skal have kommerciel forståelse og indsigt i kommunal forvaltning og arbejdsgange.

Du skal kunne håndtere at have ”mange bolde i luften” og kunne prioritere og fokusere. Samtidig skal du kunne kommunikere i øjenhøjde og udvise tillidsvækkende og troværdig adfærd. Og så skal du kunne begejstres over Odsherred!

Stillingsbeskrivelse.

Yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte direktør Hans-Jørgen Olsen på tlf. 59910888

Ansøgning

Ansøgning og CV sendes på mail til helle@geoparkodsherred.dk senest mandag den 20. januar 2020